KASSA

Kun tilaat kirjat suoraan minun nettikaupasta, saat ne 20-25% alempaan hintaan kuin muista kirja- tai nettikaupoista. Jos haluat dedikoinnin, sekin onnistuu, ota yhteyttä!

 

Terveisin Kaitsu

Turvallinen maksu luottokortilla

256BIT – Encryption

Maksatko mieluummin MobilePayin avulla? Sekin onnistuu

Lähetä maksu numeroon 040-5051763 ja nimesi, osoitteesi tekstiviestinä samaan numeroon. Mainitse myös jos haluat dedikoinnin ja kenelle.

Toimitus

2-5 päivässä, suoraan postilaatikkoosi. Pyydä lähetystunnus jos kestää kauemmin.

KOHTAAMINEN II  (2020)

 

 on elämänmakuinen ja rehellisyydellään riipaiseva teos, jossa keskuskelut koskevat mm valmentamisen ja ihmisjohtamisen kiehtovaa kompleksisuutta, taiteen syvintä olemusta, taiteilijan omaa herkkyyttä ja elämän ja kuoleman kysymyksiä.

Välillä liikumme globaaleissa haasteissa kun taas toisaalta pääsemme tunkeutumaan päähenkilöiden henkilökohtaisimpiin kokemuksiin.”

 

Henkilögalleria: Jari Sarasvuo, Markku Kanerva, Irja Askola, Helena Ranta, Bettina Sågbom-Ek, Tuomas Holopainen, Jussi Makkonen, Johanna Oras, Annimari Korte, Arman Alizad, Kati Lahti ja Toni Söderholm.

Hinta: 22,00 € (sis. 10% alv)
Postikulut Suomessa: 6,70 € (suoraan postilaatikkoosi)

 

KOHTAAMINEN I (2017)

 

tarjoaa 14 koskettavaa, syvällistä ja inspiroivaa keskustelua.

 

Kohtaamisten kantavia teemoja ovat elämän arvopohja, selviytyminen, erilaisuus, inspiroituminen ja esikuvallisuus. Myös menetys, muutos ja pelko ovat keskeisiä aiheita."

 

Henkilögalleria: Hanna-Maria Seppälä, Piia-Noora Kauppi, Baba Lybeck, Olivia Myllylä, Susani Mahadura, Yagmur Özbergan, Michael Monroe, Shefki Kuqi, Jorma Uotinen, Iivo Niskanen, Minna Tervamäki, Arvi Lind, Tarja Halonen.