KalliopejaRESOR

KALLIOPEJARESOR - DET ÄR VI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är vi uppe i Pradollano, Sierra Nevada, på 2600 m ö h

och 1,5 h bilresa från Almuñécar.

Välkommen till Almuñecar!

 

Det är vi som är KalliopejaRESOR – Gerd Marianne och Kaj.  Två fria agenter, den ena med bakgrund som sportjournalist, den andra inom vuxenutbildning och projektvärlden.

 

För några år sedan bjöd livet på tvära kast i form av sjukdom och rehabilitering för oss båda två. Vi hade tur, fick god vård och tillvaron svängde sig på rätt köl igen. Men det gav oss en rejäl tankeställare om vad vi ville göra med resten av vårt liv.

 

Vi insåg att 'sedan' inte är någon självklarhet och vi bestämde oss för att ändra vår livsrytm och vårt levnadssätt.Nu njuter vi av att få jobba och tillbringa vinterhalvåret i Spanien och sommaren i Finland. Det bästa av två världar!

 

KalliopejaRESOR är en registrerad paketresearrangör vid Konkurrens- och konsumentverket i Finland. Vi genomför de flesta av våra egna resor på svenska. Vi vill jobba med små grupper, skapa en inkluderande gemenskap för alla våra resenärer. Däremellan tar vi också emot uppdrag av andra researrangörer som önskar ett skräddarsytt program för sina grupper i Almuñécar.

Almuñécar har mycket att bjuda på för den historiskt intresserade.

Almuñécar - vårt vinterparadis

Vi har hittat vår oas i Almuñécar, på sidan om de stora turistströmmarna. En plats där själen vilar, kroppen mår fint och livet smakar bra varje stund. 

Här på Costa Tropical i provinsen Granada, ca en timme öster om Malaga, njuter vi av klimatet, den goda maten, vinet, den avslappnade stämningen och människorna.

Här finns ypperliga möjligheter att vandra, cykla, spela boule eller padel hela vintern. De underbara vyerna både mot havet och mot bergen ger livskvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

100 % friskvård i samma paket

 

Här är det gott att vara om du vill ta det lite lugnare och satsa på välmående och hälsa. Här kan du lätt ställa om dina kostvanor till Medelhavsdiet.

Men hit lönar det sig också att komma om du vill pröva på t.ex. vandringar i bergen, spela petanque (boule) på stranden, gå på olika kultur- och sportevenemang, eller delta i någon av de många utflykter som vi och andra ordnar runt om i Andalusien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För researrangörer

För er som arrangerar gruppresor till Almuñécar eller närområdet, är det möjligt att boka hela ert utflyktsprogram via oss. Vi känner området, har genomfört en lång lista med hel- och halvdagsutflykter och utvecklar nya hela tiden. Vårt utbud inkluderar också temaresor och mini-resor som kräver övernattning. Vi samarbetar med flera resebyråer runt om i Skandinavien.

Ta kontakt om ni är intresserad av att inkludera följande element i ert utbud

  • Hel- och halvdagsutflykter i Andalusien
  • Mandelblomsvandringar (jan-feb)
  • Vandringsdagar i bergen
  • Yoga/QiGong/Taiji/Shiatsu/Massage 
  • Temaresor (t.ex. vandring, yoga, mat, rundresor i Andalusien)

Läs mer om våra utflykter och tjänster (inkl prislista för 2021)


© 2021 Ab Kalliopeja Oy|  KONTAKTA OSS  |  FI25644304 | Integritetspolicy